Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 Karjalan Antiikki nyt myös Facebookissa!

3 pv Saa Tinkiä ! Kannattaa tulla kauempaakin.
Valaistusremontti alkamassa, myymme tavaraa alta pois.
Karjalan Antiikki myy 3 päivän aikana myymälän ja varaston vanhoja- ja antiikkitavaroita perustuen silkkaan tingintään. Halvalla. Myyjä paikalla- merkatuilla hinnoilla ei merkitystä, vaan kaikki keskustellaan sopiviksi.
Avoinna:
La 5.1. klo 10-15
Ma 7.1. klo 10-18
Ti 8.1. klo 10-16
Karjalan Antiikki / (CruzBroker-tietotekniikkaliikkeen rakennus). Kehä 3 ja Vihdintien kulma, vieressä McDonalds ja Hessumobiili. 
Auratie 2, 01630 Vantaa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuotteet

Karjalan Antiikki myy tuotteita kolmella tavalla, liikkeessä, omalla nettisivulla ja Huuto.net -palvelussa. Kussakin on omat tuotteet.

1. MYYMÄLÄ
Myymälä sijaitsee CruzBroker -rakennuksessa osoitteessa Auratie 2, 01630 Vantaa. McDonaldsin ja Hessumobiilin viereinen rakennus Vihdintien ja Kehä3 välittömässä läheisyydessä. Myymälään on helppo tulla ja pysäköintitilaa löytyy hyvin. Arkisin klo 10-18 ja La 10-15.
Tuotteet vaihtuvat jatkuvasti. Uusia esineitä ja eriä tulee usein. Katso kuvat -osiosta tarkemmin. Siitä saat hieman kuvaa minkälaista tavaraa voi olla myynnissä.

2. SIVUN TUOTTEET / www.karjalanantiikki.fi
Tällä sivulla on myynnissä erilaisia tavaroita. Katso tarkemmin ja laita viestiä kun olet kiinnostunut jostain tuotteesta. Nämä tuotteet eivät ole myynnissä suoraan liikkeestä, toki noudettavissa sieltä ennakkosopimuksen perusteella. Lista ei ole "On -line" vaan sitä päivitetään pienellä viiveellä. (Jokin tuote saattaa olla jo myyty vaikka se listalla näkyisikin).

3. HUUTONET
Osa tuotteista on myynnissä Huutonet -palvelussa. Se on ON-line palvelu ja kaikki kauppa käydään palvelun sisällä. Tuotteisiin liittyvät asiat ja toimitusehdot ovat mainittu siellä.
Palveluun pääset suoraan etusivulta ja (tästä)

 

Kun sinulla on kysyttävää, niin älä epäröi ottaa yhteyttä.